Dalton vmbo en tl-havo
Uithuizen
Theater Uithuizen gaat door!
De wind van vandaag houdt het theaterspektakel vanavond niet tegen. Bij regen wordt de voorstelling verplaatst naar de schuur.

Haal het beste uit jezelf in Uithuizen! 

 

Heb jij een vmbo of tl-havo advies?

Op onze school in Uithuizen krijg je alle ruimte om te werken aan je eigen toekomst. Samen proberen we het beste in jou naar boven te halen. We zijn een Daltonschool. Dat betekent dat er veel aandacht is voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken.

Ruimte voor plezier

Bij ons gaan leerlingen en docenten op een ongedwongen manier met elkaar om. Daar zijn we trots op. Er zijn duidelijke afspraken en regels, maar we proberen ook zoveel mogelijk ruimte te maken voor plezier. Buiten de lessen om organiseren we veel culturele, sportieve en internationale activiteiten.

Praktijkwerkplekken
Ons schoolgebouw is modern en ruim opgezet met goede praktijkwerkplekken. Zeker als je een beroepsgerichte leerweg volgt zal je daar veel bezig zijn. De sfeer in Uithuizen is gezellig en veilig en wordt door veel van onze leerlingen als prettig ervaren. 

 


Actueel nieuws

Ruimte voor iedere leerling
De school is van ons samen. Het Hogeland College leeft en bruist en gonst van de verschillende verhalen en geluiden. Wij geven graag het woord aan onze leerlingen en docenten.
Martijn
Met mijn huiswerk red ik me meestal wel. Op school doe ik al heel veel.
Frouwke Dijkhuis
Op Het Hogeland College hebben alle leerlingen een kans en mag iedereen er zijn.
Dianne
Gym, aardrijkskunde, mens en natuur en Nederlands vind ik leuke vakken.
Leny
Als stage hoop ik dat ik met een fotograaf mee mag lopen.
Shaylandro
Vooral de techniekhal is leuk. Dan ga je dingen maken. Het leukst vind ik wel metaal bewerken.
Steven
Best wel chill dat je twee keer per week de hele dag techniekles krijgt. Dan maken we bijvoorbeeld autootjes, of we gaan aan de gang met elektronica, maar dat is wel wat lastiger.

Contactgegevens